DBB122

by / Woensdag, april 08 2020 / Gepubliceerd in Zak bufferen
DBB122 - zakkenstapelaar
Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen, deze link of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Zakkenstapelaar

Noodzaak

Zakken is een van de meest populaire manieren van verpakken vanwege zijn zindelijkheid en omdat het een economische manier van verpakken.

Vandaag zijn er 3 verschillende manieren van opzakken:

  • Halfautomatisch: flessen in plastic voorverpakte zakken duwen. Klik op DB050: halfautomatische bagger. Voor deze opzaktechnologie kunnen we echter onze zakkenstapelaar DBB122 niet gebruiken.
  • Volautomatisch: vanaf buisfolie. We gebruiken deze technologie echter niet (buisvormige baggers), omdat buisfolie een specifieke buis nodig heeft voor elk flestype / verpakkingsformaat. En omdat er zoveel verschillende buismaten nodig zijn, zou de voorraad toenemen en de flexibiliteit verminderen.
  • Volautomatisch: uitgaande van gewone film. Dit is de technologie die we gebruiken. De fleslaag wordt rij voor rij gevormd en door de film geduwd. Een centrale lasstaaf last het einde van de eerste en het begin van de tweede zak. Lasstaven aan de zijkant sluiten de zak aan de zijkanten. Deze technologie, ontwikkeld door Delta Engineering in 2001, heeft verschillende voordelen: u kan omgaan met veel moeilijke flesvormen, Kunt u gebruik verschillende filmdiktes als top- en basisplaten, Kunt u gebruik maken monolaag film… Bovendien kunt u met gewone film van de rol omgaan met veel verschillende fles- / verpakkingsformaten met slechts één filmformaat (in tegenstelling tot buisfolie). Met deze opzaktechnologie kunt u onze gebruiken zakkenstapelaar DBB122.

Kijk voor meer informatie op onze artikel over de verschillende soorten opzaktechnologieën.

Vanwege het belang van ruimtebesparing in fabrieken voelden we de behoefte om een ​​zeer compacte zakkenstapelaar te ontwerpen.
 

De machine

Onze zakkenstapelaar is een zeer compact unit, die perfect past achter elk type bagger: ook niet-Delta machines.
Ter illustratie: het neemt minder ruimte in dan het veiligheidshek en de uitvoerband/rol die bij de verpakkingsmachine worden geleverd.

Dus hoe werkt het?
It accepteert zakken van de bagger en schuift ze naar boven, zolang geen enkele operator van plan is de tas te pakken.
De machine heeft een knoploze bediening. Verder maakt het gebruik van de veiligheids hek om de bedoelingen van de operator te detecteren.
De DBB122 heeft meer dan 10 stapelposities extern, bovenop die in de verpakkingsmachine zelf.

Het grote voordeel van de zakkenbuffer is dat u dit kunt doen verleng de interventietijd van uw operator tot enkele uren in de meeste gevallen. Dit vertegenwoordigt een redelijk goede terugverdientijd, gezien de economische benadering van het apparaat.
 

VOORDELEN

  • Ruimtebesparend
  • Arbeidsbesparend
  • Zuinig concept

 

ANDERE VERSIES

Zakkenstapelaar: DBB100 (dezelfde eenheid, maar verschillende afmetingen)
 

GERELATEERDE MACHINES

Verpakkingsmachines voor flessen: DB100, DB112, DB122
Stapeleenheid voor zakken / trays: DP400

PRIJS
KENNISDATABASE

 
 

Verificatie

Tagged onder: ,
TOP

UW GEGEVENS VERGETEN?