DHP301

by / Donderdag 23 april 2020 / Gepubliceerd in divers
DHP301 - Handgreep-applicator

Handvat-applicator

De DHP301 is een volautomatische, enkelvoudige handgreep-applicator voor flessen.
Volledig servo aangedreven. Snelheid: rond 800 - 1200 BPH.
Dankzij het ontwerp is het een van de meest compact handvatapplicators beschikbaar, omdat we de handle unscrambler van de hand doen.

Noodzaak

Bij het blazen van grote flessen (> 2L) door het tweetrapsproces is het onmogelijk om een ​​handvat in de fles zelf te blazen. Daarom heb je in plaats van geblazen handvatten externe plastic handvatten. Een handvat-applicator past deze toe.
(In het eenstapsproces daarentegen kunt u het handvat onmiddellijk op de voorvorm injecteren. En voor kleinere flessen is ook de diepe griptechnologie beschikbaar.)

De traditionele manier van spuitgieten externe handgrepen geeft aanleiding tot velen problemen.
Bijvoorbeeld: bij het in bulk produceren van handvatten, moet de bediener vaak veel handvatten op een wanordelijke manier in een doos proppen, wanneer het plastic nog niet eens is afgekoeld. Dit resulteert vaak in kromtrekken, krimpen of vervormen de handvatten. Dit veroorzaakt dus lijnonderbrekingen, storingen, etc. Dit is tenminste het geval bij conventionele handgreep-applicators.

Om dit te voorkomen hebben wij bij Delta Engineering deze handvat-applicator dusdanig ontworpen dat de handgrepen krijgen stapelbaar.

VOORDELEN van ons revolutionaire ontwerp met stapelbare handgreep:

- Aan de injectiezijde:
  • De spuitgietrobot kan de handvatten direct in stapels stapelen, zonder de behoefte van menselijk toezicht.
  • Het stapelen vermijdt dat de handvatten zijn thumble verpakt. Dus we voorkomen vervorming.
  • Door te stapelen kunnen de handvatten nog steeds warmer worden zonder te vervormen. Dit betekent dat de handgreep-applicator kan draaien sneller. Daarna kunnen de stapels rustig afkoelen.
  • Zodra het de juiste hoeveelheid heeft bereikt, indexeert de transportband en kan het stapelen opnieuw beginnen. Als gevolg hiervan, je bespaar op arbeid.
  • Bovendien, meer stapels stapelbaar handvatten passen in een doos. Geen verspilling van ruimte, dus jij bespaar op pakket en transport kosten.
- Aan de blazende kant:
  • De stapels handgrepen gaan de machine in op een handgreepinvoerband. Hierdoor kunt u plaats 10-20 stapels elke 30-60 handvatten in de machine.
  • Dankzij dit, de autonomie van de handgreep-applicator zit er meestal tussen 30-60 minuten. Handgreeppalen kunnen worden toegevoegd zonder de machine te stoppen.
  • Vervolgens maakt de machine de stapels los en brengt het handvat op de fles aan. De applicatorkop ondersteunt de fles inwendig bij het aanbrengen van het handvat. Dus dit lost de fles crasht bij het aanbrengen van handvatten op warme HDPE-flessen in flesproductieomgevingen.

ONDERDELEN

 • In / uitvoer transportband
 • Behandel invoerband
 • Handvat-aanbrengkop
 • Frame van de machine

De aanvoerband kan elk type, ketting of vlakke band zijn.

Ook Delta Engineering kan u de handvatten leveren. Een van onze partners ontwerpt ze. Er zit veel detail in de ontwikkeling van een handvat, dus profiteer van onze ervaring!

ANDERE VERSIES

Handvat-applicator (met handvat-unscrambler): DHP200

PRIJS
KENNISDATABASE


Voor meer informatie of vragen, suggesties of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via:
Contact details
TOP

UW GEGEVENS VERGETEN?