Bij Delta Engineering is altijd iets nieuws te beleven. Of het nu gaat om een ​​nieuwe ontwikkeling of upgrades op bestaande machines in nauwe samenwerking met onze klanten.

Wil je op de hoogte blijven? Selecteer een van de onderstaande onderwerpen voor meer gedetailleerde informatie:


april 2020

PLASMA COATING TAKKEN UIT

Website van Delta Engineering Download persfoto
DELTA Plasma Coating

Plasmacoating, die al lang wordt gebruikt om de oppervlakken van drankflessen te behandelen, is niet alleen meer voor frisdrankbedrijven. De methode, waarmee de gasbarrière van PET-flessen kan worden verbeterd, biedt ook voordelen bij het vervaardigen van HDPE-producten en grote containers.

De Technology
Plasma is een van de vier toestanden van materie, samen met vast, vloeibaar en gas. De nieuwe coatingmachines van Delta Engineering vormen een voorvorm van plasma-verbeterde chemische dampafzetting (PECVD).

Voordelen van Plasma Coating
Plasmacoating is een levensvatbaar alternatief voor meerlaagse technologie en biedt een scala aan voordelen. In vergelijking met meerlaagse technologie is het kosteneffectiever en ook duurzamer vanuit milieuoogpunt.
Coating-technologieën maken recycling efficiënter en effectiever, een essentiële stap in de richting van een circulaire economie.

Klik hier om het artikel te lezen.

december 2019

UDK450 GEÏNTEGREERD IN 1 BLOW 2LO MACHINE

Website van Delta Engineering Download persfoto
Wat is er nieuw

Integratie van Delta Engineering's UDK 450 lekdetectiesysteem in de machine. Het optionele systeem maakt gebruik van een ultramodern hoogspanningssysteem om containers met microscheuren snel en automatisch te detecteren en te weigeren.

Voordelen
Kosten- en ruimtebesparing. Door het lekdetectiesysteem in het frame van de machine op te nemen, bespaart u ruimte en is het goedkoper dan het systeem afzonderlijk te kopen.

Klik hier om het artikel te lezen.

2018 mei

DELTA BIEDT SPRAY COATING UNIT

Website van Delta Engineering Download persbericht als pdf-document
Website van Delta Engineering Download persfoto
DELTA DSC 100

De nieuwe spraycoater van Delta Engineering brengt een lichte coating aan op flessen om verschillende problemen aan te pakken die vaak van invloed zijn op PET-flessen op afvullijnen. Flessen komen binnen op een transportband, worden vervolgens bij de nek gegrepen en besproeid met een antistatische coating voordat de droge flessen worden teruggevoerd naar de transportband om de machine te verlaten met een snelheid van ongeveer 8,000 flessen per uur.

Nieuwigheden?
De machine, die zijn debuut maakt in Noord-Amerika op NPE2018.

Voordelen
Verbeterde productkwaliteit en soepelere productieactiviteiten. Door de coater behandelde flessen blijven minder snel tussen de geleiders steken, hebben een verbeterde helderheid, minder slijtageplekken en minder statisch. Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk aanpassingen maken aan verschillende soorten flessen. Ook is het nieuwe spuitproces van de machine efficiënt, waardoor het coatingverbruik wordt verminderd.

Klik hier om het artikel te lezen.


Event Delta Inc 2020
Consul-generaal van België in Atlanta bezoekt Delta Engineering Inc.

 

Naam tentoonstelling NPE 2018
Samenvatting van het evenement Delta Engineering bij NPE
Data 7 - 11th 2018 mei
Tentoonstellingsruimte S18058
Adres Orlando, Florida, VS.

 

Event Delta Inc 2018
Belgische delegatie in onze kantoren vanuit Atlanta
TOP

UW GEGEVENS VERGETEN?