DEP100

by / Woensdag 13 juli 2016 / Gepubliceerd in Ontscramblen
DEP100 - pallet lossysteem

Pallet lossysteem

Noodzaak

Tuimelen verpakking is een gebruikelijke manier van flesverpakking voor in-house blaasvormen, vooral in de cosmetica- en huishoudelijke industrie. In tuimelverpakking, flessen worden vrij in een doos, bak of silo gesleuteld. Deze manier van verpakken is vooral geschikt voor kleinere producten, tot circa 1,5 L. Grote volumes lopen immers veel risico fysieke deuken, vanwege de druk die de flessen bovenop uitoefenen op de onderliggende flessen. Bovendien moet u ook voorzichtig zijn als het gaat om thermische vervorming. Dit komt doordat warme (hete) delen van de fles, meestal het nekgebied, andere flesgebieden raken, vaak het paneelgebied. Hierdoor straalt de warmte van het nekgebied naar de platte kant van de panelen, waardoor deze anders krimpen. Hierdoor vervormt dat gebied. We hebben specifieke oplossingen om zowel de samendrukking en thermische vervorming kwestie.

Silos worden vaak gebruikt om flessen in te bewaren. Als u geen gebruik maakt van onze flexibele silo's met basislossen (DFS150), dan kunt u de DEP100 gebruiken. U kunt het dus gebruiken voor onze flexibele silo's met bovenlossen DFS010 en DFS100.
Dit palletlossysteem kantelt de bak of silo in de bak van een ontsleutelaar.

De machine

Allereerst wordt een silo of bak in de DEP100 geplaatst. Vervolgens het palletlossysteem pakt de bodem van de doos (pallet) voordat de kipcyclus begint.
Bovendien, de kantelen is fotocel gecontroleerd zodat de flessen zijn geleidelijk ingevoerd in de bak.

Optioneel, klemmen zijn beschikbaar voor houd de bakken vast, zodat ze niet in de ontsleutelaar vallen.
Eindelijk, aan het einde van de cyclus, blijven de pallet en de trays op de invoerpositie, klaar om te worden verwijderd.

VOORDELEN

  • Vermijdt handelingen van de operator van het dienblad, dus u bespaart op arbeid
  • Dit palletlossysteem ook vermijdt gevallen flessen
  • Geschikt voor alle soorten trays, zelfs big bags

VERBAND

Flexibele silo - volledige hoogte - bovenuitlaat: DFS100
Flexibele silo - halve hoogte - bovenuitlaat: DFS010

PRIJS
KENNISDATABASE


Voor meer informatie of vragen, suggesties of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via:
Contact details
Tagged onder:
TOP

UW GEGEVENS VERGETEN?