ETN231

by / Woensdag, oktober 02 2019 / Gepubliceerd in ETN231
afhaaleenheid - ETN231

Neem eenheid voor 1BLAUW blaasvormmachine type 2L - met geïntegreerde hoogspanning-lektester

Noodzaak

Verrassend genoeg integreren de meeste machineleveranciers zelf geen afhaaleenheid voor flessen.
Hierdoor ontstond de behoefte aan een systeem pak de flessen uit de machine. En dan zet ze neer op een transportband, de flessen uit de machine voeren, richting stroomafwaarts.

Daarom hebben we bij Delta Engineering een vacuümtransportband optie op al onze machines. Het vacuüm zorgt voor een stabiele setdown van de flessen, vooral met onstabiele, topzware flessen.
Bovendien is dit zelfs bij snellere lijnen een noodzaak.

Bovendien zal de afhaaleenheid verhoog uw lijn OEE. We zullen het ook perfect laten aansluiten op uw downstream. Vooral de overbrengen deel met onze Knooppunten 15 ° zal zorgen voor een probleemloze werking, gevallen flessen vermijden.

Belangrijke opmerkingen

We hebben een reeks van standaard eenheden uitschakelen, maar we kunnen ook ontwerp een voor uw 'niet-vermelde' machine.

  • Voorzichtigheid is echter belangrijk bij het ontwerpen van afhaalmachines, omdat machineleveranciers zullen hun 3D-machinebestanden vaak niet delen.
    Dit brengt extra risico's met zich mee, omdat onze klanten de machine vaak al hebben besteld en we de details alleen kunnen meten wanneer de machine ter plaatse is. Meestal is er geen tijd om te wachten op de engineeringfase en dit kan ongewenste gevolgen hebben. Dit is natuurlijk alleen het geval voor niet-vermelde machines op onze site, of met nieuwe versies ervan.
    Daarom is het belangrijk om voorzichtig zijn en laat voldoende tijd over in de planning om dit op de juiste manier te doen.
  • Bovendien hebben afhaaleenheden nog een andere last, namelijk machineveiligheid.
    Hoewel het in principe vaak wordt genegeerd geen wijzigingen aan de veiligheidsnormen van de machine zijn mogelijk, zelfs indien zij zijn niet veilig standaard. Vaak worden afhaaleenheden verkocht met een ingebouwde verklaring, waardoor de verantwoordelijkheid bij de plantmanager of de eigenaar van het bedrijf ligt.
    Om deze reden zijn wij van mening dat het beter is om deze apparatuur te kopen bij de machinefabrikant, verantwoordelijkheden intact houden.

In elk geval wij kunnen je helpen en hebben de technische capaciteit om ontwerp wat je maar nodig hebt haal de flessen er op een veilige manier uit!

We hebben verschillende oplossingen bewezen in de loop van de tijd, vermeld op onze site.

De machine

We hebben de afhaaleenheid ETN231 ontworpen haal de flessen uit de 1BLAUW 2L blaasvormmachine. Voordat de flessen op de afhaalband worden geplaatst, voert de machine een hoogspanning lektest. Op deze manier is het mogelijk om detecteren microscheuren op de bodem van de geblazen fles. Vervolgens, slechte flessen worden uitgeblazen van de transportband, terwijl goede flessen doorgaan.

Verder heeft de machine een functie werp slecht geblazen flessen uit, vóór de test. Dit is alleen nodig tijdens het opstarten, wanneer de machine mogelijk nog preforms produceert.

Bovendien, de hoogte van de transportband wel gemakkelijk be elektrisch afgesteld. De afhaaleenheid kan een hele reeks flessen aan, met een hoogte van 50 mm tot 360 mm. Bovendien is de transportband een vacuüm transportbandzodat kleinere en onstabiele flessen tijdens het neerzetten op de transportband blijven. Trouwens, de transportband kan gemakkelijk be gekoppeld blijven tot en verwijderd van de blaasvormmachine, dankzij de 2 snelkoppelingen en wielen.

ANDERE VERSIES

Uitneemeenheid voor KAUTEX-blaasvormmachine type KEB3: ETN220_KEB3,
voor KAUTEX blaasvormmachine type KEB5: ETN220_KEB5

Afhaaleenheid voor AOKI blaasvormmachine type 250: ETN200_250,
voor AOKI blaasvormmachine type 350: ETN200_350,
en voor AOKI blaasvormmachine type 500 (servo): ETN200_500

Afneemeenheid voor NISSEI-blaasvormmachine type 12M: ETN210_12M,
voor NISSEI blaasvormmachine type 12N / 10: ETN210_12N10,
voor NISSEI blaasvormmachine type 50MB: ETN210_50MB,
en voor NISSEI blaasvormmachine type 70DPH: ETN210_70DPH

PRIJS
KENNISDATABASE


Voor meer informatie of vragen, suggesties of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via:
Contact details
TOP

UW GEGEVENS VERGETEN?