Delta Engineering biedt een compleet assortiment verpakkingsmachines.

Bekijk ook onze gids voor verpakkingsmachines om de oplossing te vinden die u zoekt.

Baggers

Verpakken is de toekomst van het verpakken van flessen. De kosten van het opzakken zijn gemiddeld slechts 20% van de kosten van het verpakken van karton en het verminderen van de arbeid drastisch. Daarnaast is opzakken een zeer hygiënische manier van verpakken: geen fysiek contact meer met het eindproduct en geen risico op kartonverontreiniging.

Al onze verpakkingsmachines zijn, binnen hun verschillende instellingen, in staat om verschillende verpakkingslengtes en -breedten te produceren om de palletstabiliteit te optimaliseren. Ze zijn ook ontworpen om moeilijke flessen te verwerken en om snel van product te wisselen.

Lees meer ...

Krimptunnels

Naast onze baggers kunt u optioneel onze krimptunnels gebruiken om de tassen meer stabiliteit te geven.

Lees meer ...

Dienbladverpakkers

Het verpakken van trays blijft de meest gebruikelijke manier om flessen op een pallet te verpakken. Delta Engineering biedt een compleet assortiment trayverpakkers, gemakkelijk te verplaatsen en te wisselen. We bieden ook een reeks uitgebreide opties om de moeilijkste flessen aan te kunnen. Al onze trayverpakkers kunnen worden uitgerust met een ruimtebesparende en economische lektester.

Lees meer ...

Paletijzeren

Er is een compleet assortiment palletiseermachines beschikbaar, van halfautomatische tot volautomatische units. Om stapelbare containers te palletiseren of lege flessen in trays, op kappen (trays met zijlipjes naar beneden), op vlakke vellen, in halve of in volle trays te verpakken. De volautomatische units kunnen pallets maken tot een hoogte van 3.1m.

Lees meer ...

Palletizers & depalletizers

Ontdek onze flexibele stapel- en ontstapelunits die kunnen worden gebruikt om trays, zakken, lagen en bovenafdekkingen te positioneren.

Lees meer ...

Lade magazijnen

Verschillende units beschikbaar voor integratie om volledig automatische verpakkingslijnen te verkrijgen.

Lees meer ...

Rijstrookwisselaars

Om 1 inkomende transportband te verdelen tot 6 uitgaande transportbanden.

Lees meer ...

Case packers

Eenheden om lege flessen in kartonnen dozen te verpakken. Optioneel kunnen de dozen automatisch worden geplaatst of gestapeld.

Lees meer ...

Tuimelen verpakking

Om flessen gecontroleerd te verpakken in dozen of flexibele silo's.

Lees meer ...

TOP

UW GEGEVENS VERGETEN?