Bedrijfswortels

Delta Engineering is in 1992 opgericht door Danny De Bruyn en Rudy Lemeire, beide ingenieurs die actief zijn in de productie van plastic flessen.

Ze merkten het gebrek aan efficiënte lekdetectieapparatuur op en begonnen met het ontwerpen en produceren van de UDK100, een lekzoeker met één kop.

In de daaropvolgende maanden en jaren bleven ze zeer afgestemd op de behoeften van hun klanten, wat snel leidde tot de ontwikkeling van een hele reeks oplossingen die de huidige problemen van hedendaagse bedrijven oplosten.

Deze hands-on aanpak stelde Delta Engineering in staat een vooraanstaande positie in de branche in te nemen. Tegenwoordig telt Delta Engineering onder haar klanten zowel grote multinationale groepen als kleinere onafhankelijke bedrijven.

Missie

Het is onze missie om de nodige oplossingen te ontwikkelen zodat onze klanten zich kunnen onderscheiden van anderen. Onze klanten verwerken, arbeid, verpakkingsmateriaal en transportkosten zijn onze KPI's bij het ontwerpen van nieuwe machines en oplossingen.

Visie

Hoe realiseren we ons assortiment? Door nauw met u, onze klant samen te werken: uw kritische feedback stelt ons in staat om onze producten aan te passen en te verbeteren. De cruciale factor voor ons succes: de mensen in onze onderneming en hun creatieve mogelijkheden. Ons doel is om klanttevredenheid te bereiken door excellentie in het ontwerpen van hoogwaardige, kosteneffectieve oplossingen, productie, installatie en ondersteuning na verkoop. Door onze cultuur, gedrevenheid en expertise van elke individuele medewerker zijn we uniek gepositioneerd om te voldoen aan de eisen van onze klanten over de hele wereld.

TOP

UW GEGEVENS VERGETEN?