DBB100

by / Woensdag, april 08 2020 / Gepubliceerd in Bufferen van zakken
DBB122 - zakkenstapelaar

Zakken stapelmachine

Noodzaak

Verpakken is een van de meest populaire manieren van verpakken vanwege het zindelijkheid en omdat het een economische manier van verpakken.

Vandaag zijn er 3 verschillende manieren van opzakken:

  • Halfautomatisch: flessen in plastic voorverpakte zakken duwen. Zie onze DB050: halfautomatische bagger. Voor deze opzaktechnologie kunnen we echter onze zakkenstapelaar DBB100 niet gebruiken.
  • Volautomatisch: vanaf buisfolie. We gebruiken deze technologie echter niet (buisvormige baggers), omdat buisfolie een specifieke buis nodig heeft voor elk flestype / verpakkingsformaat. En omdat er zoveel verschillende buismaten nodig zijn, zou de voorraad toenemen en de flexibiliteit verminderen.
  • Volautomatisch: uitgaande van gewone film. Dit is de technologie die we gebruiken. De fleslaag wordt rij voor rij gevormd en door de film geduwd. Een centrale lasstaaf last het einde van de eerste en het begin van de tweede zak. Lasstaven aan de zijkant sluiten de zak aan de zijkanten. Deze technologie, ontwikkeld door Delta Engineering in 2001, heeft verschillende voordelen: u kan omgaan met veel moeilijke flesvormen, Kunt u gebruik verschillende filmdiktes als top- en basisplaten, Kunt u gebruik maken monolaag film... Bovendien kunt u met gewone film van de rol omgaan met veel verschillende fles- / verpakkingsformaten met slechts één filmformaat (in tegenstelling tot buisfolie). Met deze opzaktechnologie kunt u onze gebruiken zakkenstapelaar DBB100.

Kijk voor meer informatie op onze artikel over de verschillende soorten opzaktechnologieën.

Vanwege het belang van ruimtebesparing in fabrieken voelden we de behoefte om een ​​zeer compacte zakkenstapelaar te maken.

De machine

Onze zakkenstapelaar is een zeer compact unit, die perfect past achter elk type bagger: ook niet-Delta machines.
Ter illustratie: het neemt minder ruimte in dan het veiligheidshek en de uitvoerband / rol die bij de verpakkingsmachine wordt geleverd.

Dus hoe werkt het?
It accepteert tassen van de bagger en schuift ze naar boven, zolang geen operator de tas wil pakken.
De machine heeft een knoploze bediening. Bovendien gebruikt het de veiligheids hek om de bedoelingen van de operator te detecteren.
De DBB100 heeft meer dan 10 stapelposities extern, bovenop die in de bagger zelf.

Het belangrijkste voordeel van de tassenbuffer is dat u dit kunt doen verleng de interventietijd van uw operator tot enkele uren in de meeste gevallen. Dit is een vrij goede terugverdientijd, gezien de economische aanpak van de unit.

VOORDELEN

  • Ruimtebesparend
  • Arbeidsbesparing
  • Economisch concept

ANDERE VERSIES

Zakken stapelmachine: DBB122 (zelfde eenheid, maar verschillende afmetingen)

VERWANTE MACHINES

Verpakkingsmachines voor flessen: DB100, DB112, DB122

PRIJS
KENNISDATABASE


Voor meer informatie of vragen, suggesties of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via:
Contact details
TOP

UW GEGEVENS VERGETEN?